Over ons

Darwin Invest

Darwin Invest wordt geleid door Jolanda Degen en Phillippe de Knijff. Ze zagen vroeg de kansen op het internet en hebben aan de wieg gestaan van Otravo (bekend van de labels Vliegtickets.nl, WTC.nl, Schipholtickets.nl). Samen hebben ze dit bedrijf uitgebouwd tot de grootste OTA (Online Travel Agency) van Nederland & België met 200.000 bezoekers per dag, een omzet van 700 miljoen euro en een zeer sterke winstgevendheid.

Na een succesvolle exit richtten ze Darwin Invest op, waarmee zij  ambitieuze ondernemers ondersteunen bij het opschalen van hun retailondernemingOnze missie

‘Kansen grijpen en verandering omarmen.’ Dat is het Darwinisme waarmee wij ondernemers aanmoedigen. Met onze kennis en ervaring, ons netwerk en onze financiële middelen, biedt Darwin Invest kansen, en helpen we ondernemers van de volgende generatie groeien.

Wat wij doen

Directe investeringen

Via directe investeringen heeft Darwin Invest deelneming in verschillende ondernemingen in uiteenlopende branches.

Fondsen

Darwin Invest investeert in private markten, zowel Venture Capital fondsen voor start-ups en scale-ups, als Private Equity.

Vastgoed

Darwin Invest heeft een eigen vastgoedportefeuille met bestaande en nog te ontwikkelen objecten.

Advies

Kennis is het andere kapitaal dat Darwin Invest graag investeert in de nieuwe generatie ondernemers.

Nice to meet you

Phillippe en Jolanda investeren én adviseren. In bedrijven, fondsen, vastgoed en ondernemers. Direct of van een afstand, en altijd vanuit betrokkenheid, nieuwsgierigheid en bevlogenheid.

Onze waarden

Customer obsessed

Elke dag alles op alles zetten om klanten een geweldige ervaring te geven.

Working pleasure and proudness

Werk moet leuk zijn, voldoening geven en medewerkers trots maken.

Playing to win

Meedoen betekent willen winnen.

Innovation leadership

Het beste van verschillende leiderschapsstijlen combineren om te komen tot meer creativiteit, competentie en samenwerking.

Cost Leadership

Altijd de voordeligste zijn zonder dat dit ten koste gaat van de winst.